zaterdag 29 oktober 2011

Wedstrijd: Fletiomare MD2 tegen Kampong MD3

Coraline en Florianne zeiden voor de wedstrijd dat we 300% inzet moesten geven in de wedstrijd. En dat we niet door het midden, maar via de zijkanten moesten spelen. Toen begon de wedstrijd. Susan was de aanvoerder. En Kampong kreeg uit. We waren meteen in de aanval; Jeske liep met de bal de cirkel binnen en schoot hem hard op doel…… doelpunt!!!

Daarna ging Kampong in de aanval, ze probeerden op doel te slaan, maar de verdediging hield de ballen goed tegen. Toen mochten wij weer. Een mooie aanval van Anna, maar helaas wist de verdediging de bal te veroveren. Kampong had een paar kansen, maar Pien wist de ballen weg te werken. Toen was het rust, het stond nu 1-0 voor ons. Coraline en Florianne zeiden dat het wel goed ging. Maar dat er één iemand naar de bal moest komen, in plaats van drie. Verder moest de verdediging goed zijn vrouwtje blijven dekken.

En toen begon de 2e helft. Brechtje kwam langs om ons team aan te moedigen. Wij mochten nu uit. We waren allebei aan het aanvallen en verdedigen. Totdat wij een aanval kregen; Anna liep met de bal helemaal tot aan de achterlijn, toen gaf ze een voorzet, en Ellis flatste hem hoog over de keeper: 2-0!

Toen ging Kampong in de aanval. Ze schoten op doel en……… 2-1

Het werd nog bijna 2-2, maar Pien had een wereldredding; ze tikte de bal met haar stick uit de rechterhoek!
Pien maakte net zo’n mooie redding als van de keeper van de JD3.

Daarna ging het snel. Eerst scoorde Ellis de 3-1! Ellis rende heel hard met de bal naar de goal en liep zelfs de keeper voorbij, toen speelde ze de bal in de goal.

Daarna hadden we een paar strafcorners, maar die gingen er helaas niet in.

Daarna scoorde Tessa de 4-1! Na een voorzet van Anna flatste Tessa de bal in de goal.
En als laatste scoorde Anna de 5-1!, dit was een mooie knal vanaf de rand van de cirkel in de hoek.

Toen klonk het fluitsignaal en de wedstrijd was afgelopen. We kregen nog even lekker wat te drinken, en een lekkere traktatie van Nina (want ze was jarig geweest.).En daarna gingen we douchen.

Geschreven door Sophie.

Jeske brengt de bal de cirkel in

De 3-1 door Ellis in de maak; eerst een paar verdedigers voorbij ...
... dan nog effe de keeper uitspelen ...
en afronden: 3-1!!!

Alweer een schot van Anna

de bal van Anna is al in het doel: 5-1, Marieke en Sophie staan keurig bij de 1e en 2e paal.