zaterdag 8 oktober 2011

Wedstrijdverslag tegen Huizen

De eerste helft:
We moesten uit tegen Huizen. Het regende heel veel. We moesten spelen op een waterveld. De eerste helft speelden we niet zo goed. Huizen had niet zo veel kansen nodig om te scoren. Of er was een uitbraak van Huizen die heel gevaarlijk was. Huizen kreeg eerst twee stofcorners. Maar die gingen er niet in. Daar hadden we geluk mee. We hadden heel veel kansen maar die hebben we niet benut en dat was erg jammer. In een van de laatste minuten scoorde Huizen en dat was erg teleurstellend.
De rust:
In de rust gaf Coraline wat tips, aanwijzingen en complimenten. Zodat we beter konden spelen:
  1.     Niet te veel lopen met de bal.
  2.     Goed kijken waar je heen speelt.
  3.     En veel beter oogcontact maken.
Joyce zorgde voor het fruit
De tweede helft:
Het begin van de tweede helft begon het zelfde als de eerste helft. Maar later werd we steeds beter. We waren veel bij de goal van de tegenstander. Toen ging eindelijk de bal in de goal 1-1. Maar helaas lukte het ons niet om daarna nog een keer te scoren. We waren wel beter dan de eerste helft. Helaas bleef het 1-1.