zaterdag 5 november 2011

Leusden - Fletiomare

We gingen uit spelen tegen Leusden en we moesten al om half 8 verzamelen bij het zwembad!!! Super vroeg was dat. In Leusden was het lekker rustig en we mochten op het hoofdveld spelen. Dat was heel leuk want er was ook een scorebord. We hadden eerst de teambespreking en daarna gingen we inlopen. Dat moesten we goed doen want het was koud. De wedstrijd begon, we speelden goed we hadden veel goeden aanvallen maar Leusden was ook goed dus het was geen eitje. In de eerste helft konden we 1-0 scoren uiteindelijk is het ons gelukt om een mooie aanval op te zetten en toen scoorde ik, JEEEJ 1-0!!! In de rust bespraken hoe het ging. Na de rust gingen we verder. Het bleef een spannend spel. We konden er geen 2-0 van maken want hun verdediging was sterk maar toen kregen ze een strafcorner terwijl dat een lange corner moest zijnL. Dat vonden we kinderachtig en flauw. Er was een man langs de lijn en die riep: `NA NA NA NA`. Dat was ook kinderachtig op het eind ging Coraline naar die man toe die man was heel onsportief maar we hadden wel gelijk gespeeld dus beter dan verloren!! J

De eindstand was 1-1!