zaterdag 19 november 2011

Haaskamp MD1 - Fletiomare MD2

We moesten uit spelen tegen Amerongen en toen gingen we naar de kleedkamer en we gingen alles bespreken wat we moeten gaan doen in de wedstrijd.
En toen stonden we op het veld. We moesten inspelen en warmlopen en toen waren we begonnen en toen had Anna een mooie voorzet maar die werd niet benut.
Daarna scoorde Tessa het 1e doelpunt na ongeveer 15 minuten. Toen had Amerongen ook een kans maar Pien stopte de bal heel mooi.
Toen waren we wel 5 minuten in de cirkel maar we scoorden niet. De tegenstander kreeg nog een strafcorner maar gelukkig werd er niet gescoord.

In de tweede helft mocht ik linksvoor spelen. Een meisje van Amerongen was geblesseerd en toen scoorde Anna maar wij wisten niet of het doelpunt telde maar de scheidsrechter had niet gefloten dus het was 2-0 voor ons. Anna scoorde echt snoeihard! Toen had de tegenstander een strafcorner en scoorden maar deze telde niet want het was shoot.
Wij hadden nog een paar kansen van maar het lukte niet. We hebben gewonnen met 2-0.