zaterdag 12 november 2011

Fletiomare - Loenen 5-0

Eerst gingen we met zijn allen naar de bestuurskamer. Daar vertelden Coraline en Florianne wat we moesten doen vandaag en de opstelling.
Toen gingen we naar het veld. We moesten goed inlopen want het was koud.

Daarna begon de wedstrijd. Het ging best goed en ongeveer 10 minuten scoorde Sophie. Loenen nam uit en we gingen verder. Het ging eigenlijk hetzelfde na 10 minuten scoorde Sophie weer. Ik weet niet meer precies hoe hij ging, maar ik vond hem wel mooier dan de vorige. Het stond 2-0.

Loenen nam weer uit. Het ging gelijk op en toen kregen we een strafcorner. Anna schoot hem hard tegen de keeper aan, de bal kwam terug en Anna schoot hem alsnog in het goal. Toen was het rust. In de 2e helft kregen we een kans, de bal kwam een paar keer terug van de verdedigers en de keeper en uiteindelijk schoot ik hem erin. Het stond 4-0. Toen kregen we een strafcorner en die schoot Anna hard in de hoek. De eindstand was 5-0.