dinsdag 3 april 2012

Fletiomare MD2 - Leusden MD2

We moesten deze keer thuis spelen tegen Leusden. We gingen om  tien uur verzamelen. Iedereen was er en toen gingen we in de kleedkamer voorbespreken wat we moesten gaan doen. Florianne en Coraline hadden bedacht dat we even niet meer met de blinde lijn zouden spelen maar dat er wel een diepe spits zou komen. We hadden het nog even over Leusden gehad. Coraline zei dat we nog een klein appeltje met ze te schillen hadden maar daar waren we het niet mee eens. Het moest het een grote appel worden.

We gingen naar het veld om daar te gaan inlopen want het was behoorlijk koud. Nina zei nog dat de scheidsrechters zouden letten op: voordeel en hoog. Wij kregen de bal uit en het ging redelijk gelijk op. Wij kregen een strafcorner en Anna scoorde met de backhand! 1-0 voor ons!!

De wedstrijd ging verder en Tessa gaf een heel mooie voorzet op Julia, die bij de tweede paal stond, maar ze miste hem net. Leusden kwam weer een paar keer gevaarlijk dichtbij maar we wisten de bal goed weg te werken. Brechtje kwam aan de bal en schoot heel mooi hoog maar net mis, waarbij ze Marieke bijna raakte!

Er werd gefloten voor de rust. Coraline zei dat we, als de tegenstander de bal uitnam, niet te lang moesten afwachten en dat we voor onze man moesten gaan staan.

Er werd nog wat van plek gewisseld en toen kon de wedstrijd weer verder gaan.

Leusden was aan het begin van de tweede helft heel goed bezig en kon drie keer op doel slaan maar Pien stond super goed te keepen en hield alle ballen tegen! Wij kregen weer de bal en Anna gaf een heel mooie voorzet op Marieke maar helaas kwam er geen goal uit. Leusden kreeg bijna een strafcorner mee maar toen hadden de scheidsrechters besloten om een boulie buiten de cirkel te doen. Anna en ik werden gewisseld en we waren heel erg aan het mopperen om de toeschouwers van Leusden en de speelsters zelf. Er waren nog een paar mooie acties van ons en gevaarlijke uitbraken van Leusden maar uiteindelijk is het 1-0 gebleven!

We dronken nog wat en Susan had cupcakes gemaakt uit het boekje dat ik haar had gegeven bij de surprise. Ze zagen er heel mooi uit en ze waren heel erg lekker.



Groetjes, Minka

Geen opmerkingen:

Een reactie posten