zondag 15 april 2012

Loenen MD3 - Fletiomare MD2

Wedstrijdverslag 14 april

We moesten vandaag tegen Loenen MD3. Toen we aankwamen gingen we eerst bespreken hoe we geld kunnen verdienen voor het KiKa toernooi. Er waren veel verschillende ideeën en we hebben gekozen voor: als wij een doelpunt scoren in elk komende wedstrijd krijgen wij van ieder gezin € 0,50 dus in totaal krijgen we €7,50 per doelpunt. En we hebben nog een idee je moet twee- of drietallen maken en dan in een wijk heitje voor karweitje doen.

Toen we dat besloten hadden gingen we verder met de wedstrijd. De opstelling werd bekend gemaakt en we hadden een paar extra puntjes om op te letten, dat waren: de kom, spelen over de flanken en aanbieden vanaf het middenveld. Daarna gingen we met de warming-up beginnen en ons concentreren op de wedstrijd. De wedstrijd begon erg moeizaam er werd niet goed gekeken naar waar wie je speelde en er werd niet zuiver gepasst. Aan het einde van de eerste helft werd er gescoord uit de rebound schoot Sophie de bal erin. Zo werd het 1-0.

In de rust zei Coraline dat er slordig gespeeld werd en dat we goed moesten kijken naar wie we speelden. In de tweede helft ging het beter. De eerste kans van de 2e helft was dat Brechtje de bal kreeg en zag ruimte op kopcirkel ze liep er naar toe en met gevolg dat het 2-0 staat, al €15,00 in de pot. En dan gaat het heel snel als Marieke een poging doet lukt deze niet, maar Julia slaat de bal uit de rebound hoog het net in en het staat 3-0. Vervolgens hebben we een strafcorner die niet echt goed verloopt, maar daarna een goal van Anna die slaat en het wordt 4-0 en zo eindigt de wedstrijd. We hebben dus uiteindelijk al €35,00 in de pocket, dus meiden volgende week lekker veel scoren!!

Groetjes, Nina







Geen opmerkingen:

Een reactie posten