zaterdag 17 september 2011

SCHC D3 - Fletiomare D2

Deze week moesten we een wedstrijd spelen tegen SCHC. Na de nederlaag van vorige week vond iedereen dat we moesten winnen vandaag. We reden naar de club toe en hadden een kort maar krachtige teambesprekking. Het allerbelangrijkste voor deze wedstrijd was onze inzet en dat we fel op de bal moesten zitten. Na nog even inlopen en de bal rondspelen begon de eerste helft. Iedereen had een goed gevoel voor de wedstrijd en had de ambitie om te winnen. De wedstrijd begon en iedereen zat fel op de bal. Wij waren duidelijk de betere ploeg, maar we hadden niet heel veel mazzel met de scheidsrechter die een beetje partijdig floot. Ondanks dat deden we heel erg ons best en hadden we veel kansen. Op het laatst van de eerste helft kregen we nog een strafcorner, die helaas via Brechtje te hoog in het doel ging. Dus we gingen met een 0-0 stand de rust in. De coach zei dat onze inzet heel goed was, maar dat we achter minder ruimten mochten geven en meer kansen moesten scoren. De tweede helft begon en we gingen er weer vol tegenaan. Jeske gaf een voorzet op Ellis, Ellis speelde de bal weer door naar Brechtje en zij scoorde door een mooie harde bal op doel de 0-1. Omdat het zo goed ging, was iedereen er voor dat er snel nog wel eentje in zou moeten gaan. Dat lukte, want Ellis liep een stukje met de bal de cirkel in en schoot loeihard in de hoek 0-2. Het ging goed en iedereen was blij dat we voorstonden. Ondanks dat de tegenpartij ook wat kansen had, de scheidsrechter ons niet mee zat en dat we een beetje moe werden bleven we door vechten en scoorden door een strafcorner van Sophie op Brechtje de 0-3. We widen graag nog een keer scoren maar we hadden het moeilijk want ook de tegenstander kreeg een strafcorner voor. Gelukkig wisten ze die bal niet eens te stoppen dus voor ons geen gevaar. Omdat we 0-3 nog niet genoeg vonden wilden we nog een keer scoren, en dat lukte. Want na dat een meisje van de tegenstander ging liggen omdat ze heel erg veel pijn had, stopten iedereen om te kijken hoe het met haar ging, behalve Nina die de bal snel op pakte en de 0-4 scoorde. Na nog een beetje verdedigen en wat aanvallen proberen op te zetten was de wedstrijd afgelopen. Iedereen was tevreden en ondanks het missen van Marieke, Julia en Minka hebben we toch nog een goeie 0-4 overwinning behaald.

Jeske

INZET is vandaag het credo!

Strafcorners werden vandaag aangegeven door Sophie

0-1 door Brechtje

0-2 door Ellis (keeper haalt haar linkerbeen net naar achteren waardoor de bal erdoor kan)