dinsdag 20 maart 2012

Holestick MD1 - Fletiomare MD2

De wedstrijd van vandaag was heel erg leuk en spannend.
In de eerste helft werd er in het begin niet gescoord. Ook al hadden de spitsen & middenspelers soms best wel goede acties.
Maar gelukkig werd er later alsnog gescoord en toen was het rust en stond het 1-0 voor ons dus daar waren we wel blij mee.

Florianne had wat opmerkingen over de wedstrijd, want het ging in de eerste helft niet heel goed, het moest dus beter in de tweede helft.
Dus deden we in de tweede helft beter ons best en dat ging heel goed en toen is er dus weer gescoord en stond het 2-0 en daar waren we heel blij mee.
Daarna had de tegenstander een goede aanval en werd er een tegen goal gescoord dus toen stond het 2-1.
Daar waren we niet blij mee; toen er tegen gescoord werd stond ik net wissel en dan zag je iedereen met een hangend hoofd in het veld staan.
Maar we herstelden ons snel en gingen er weer tegen aan en toen Jeske er weer in ging werd er gelijk gescoord dus het stond nu weer 3-1 daar was iedereen heel blij mee.
Dus iedereen ging er weer heel hard tegen aan en er waren weer een paar hele mooie aanvallen en iedereen dacht: dit hebben we toch al gewonnen.
Alleen we moesten nog twintig minuten dus we waren nog lang niet klaar. Maar iedereen zette zich 100% in en toen leek het net alsof er nog een keer werd gescoord.
Maar jammer genoeg was de bal net naast het net dat was erg jammer.
En toen gebeurde het er werd tegen gescoord dat was zo jammer want het ging zó goed en toen stond het dus 3-2 dat was jammer maar ja.
Toen leek het net alsof ze nog een keer gingen scoren maar gelukkig was dat niet het geval.
En was de eindstand dus 3-2.